pogoji uporabe

Prosimo vas, da kot obiskovalec našega spletnega mesta, upoštevate naše pogoje uporabe. Z ogledom tega spletnega mesta potrjujete, da se strinjate s pogoji in jih v celoti sprejemate.

Lastnik spletnega mesta si pridržuje pravice, da spreminja vsebino spletnega mesta in/ali preneha z njegovim dopolnjevanjem, kadarkoli, brez vsakršnega predhodnega obvestila in ne prevzema nobenih odgovornosti za obnovo spletnega mesta.

Vse znamke na spletnem mestu so zaščitene, če lastnik spletnega mesta ne določi drugače. To vključuje tudi vse lastnikove logotipe (logotipe izdelkov in korporativne logotipe) in znake. Uporaba znamk je dovoljena le s predhodnim dovoljenjem lastnika spletnega mesta.

piškotki

Upravitelj spletne strani na domeni copland.si ter na vseh poddomenah pod to domeno (www.copland.si in druge) je COPLAND d.o.o., Horjulska cesta 61, 1356 Dobrova - v nadaljevanju podjetje Copland.

Podjetje Copland uporablja piškotek z imenom session_id_copland in sicer za pomnenje uporabnikovega vnosa v spletni obrazec ter za preprečevanje zlorab sistema spletnega obrazca.

Sejni piškotek se nastavi šele, ko je nujno potreben ali ko to uporabnik izrecno zahteva, ter se uporablja le tam, kjer je to nujno potrebno ali za namene, ki jih je uporabnik izrecno zahteval. V drugih primerih se sejni piškotek ne uporablja, tudi kadar je v brskalniku že prisoten.

Zaradi narave delovanja sejnega piškotka se le ta samodejno izbriše iz uporabnikovega brskalnika ko uporabnik zapre brskalnik. Uporabnik ga lahko pred tem tudi ročno izbriše v nastavitvah brskalnika, s čimer pa lahko povzroči nepravilno delovanje spletne strani.

loading...